Skip to main content

NOVÝ KATALÓG RODINNÝCH DOMOV   stiahnite TU !

MODUL PRINÁŠA RAD VÝHOD

Modul od firmy Meissen s.r.o.

Ak zvažujete nové bývanie v podobe modulového domu prináša to so sebou rad výhod.

Rýchle riešenie stavby

Modul ma výhodu v tom, že pri realizácii z THREE systému® nedochádza k mokrým procesom, tým nie sme obmedzení čakaním, tak ako to býva pri murovaných stavbách a môžeme stavať kedykoľvek počas roka.

Dom na kľúč

Pri stavbe modulárneho domu na kľúč sa o všetko postaráme za Vás - až po zariadenie interiéru. Modul Vám dodáme plne funkčný a ihneď obývateľný.

Celoročne bývanie

Firma MEISSEN s.r.o. Vám prináša modul určený na celoročné bývanie. To znamená, že moduly spĺňajú všetky kritéria a požiadavky ako na rodinný dom, ktorý je certifikovaný v energetickej triede A0.

Variabilita

Jednou z obľúbených výhod na modulovom bývaní je možnosť postupného rozširovania / pristavovania. Klient si môže prispôsobiť dispozičné riešenie, naviac ma do budúcna voľnú ruku a môže k svojmu domovu kedykoľvek pristavať ďalší modul. Jednotlivé moduly sa dajú ukladať vedľa seba, aj na seba.

Mobilita

Privezieme Vám ho priamo na pozemok a zároveň je možné opätovné sťahovanie modulu. Znamená to, že modulové domy majú oproti murovaným stavbám jednu obrovskú výhodu: ak sa rozhodnete presťahovať, modulový dom si môžete prepraviť na nové miesto.