Skip to main content

NOVÝ KATALÓG RODINNÝCH DOMOV   stiahnite TU !

Three systém®

Je tu THREE systém® - riešenie, ktoré vás poteší

S veľkoformátovými PUR panelmi pre steny, stropy a strechy, od nemeckej spoločnosti Linzmeier, možno stavby realizovať rýchloekonomicky a s vysokou kvalitou.

Výstavba bez mokrých procesov

THREE systém® sú masívne prefabrikované dielce, vysoké na celú výšku poschodia a osadzované len pomocou par pracovníkov. Panely sú vyrobené výlučne z ekologických materiálov a to PUR peny, ktorá má antialergické vlastnosti. Rozmery stenového PUR panelu sú štandardne 600mm-dĺžka, 2600mm-výška a 160mm-šírka. Nosným prvkom rámovej konštrukcie je LVL- lepené vrstvené drevo. Stavba je z vonkajšej strany uzavretá plným záklopom z MgO dosky

Významné zrýchlenie výstavby a veľká úspora pracovníkov

Vďaka prefabrikovaným stenovým panelom THREE systém® možno s dvomi montážnikmi realizovať za jeden pracovný deň plochu zodpovedajúcu jednému podlažiu rodinného domu! Tak významné zrýchlenie výstavby je dosiahnuté vďaka veľkému formátu panelov a podrobnému montážnemu plánu. Hrubá stavba je tak realizovaná za expresný čas - za 4 týždne.

THREE systém® znižuje stavebné náklady a dovoľujú realizovať viac projektov.

Ziskovosť projektu ovplyvňuje doba výstavby aj mzdové náklady. THREE systém® znižuje potrebu personálu a požadovanú pracovnú dobu, a tým znižuje aj stavebné náklady. Vzhľadom na krátky čas výstavby možno navyše s rovnakým počtom zamestnancov postaviť viac bytových jednotiek.

THREE systém® dovoľuje montáž bez námahy a ponúka vynikajúce fyzikálne vlastnosti.

Hmotnosť PUR panelov v porovnaní s tehlovými alebo pórobetónovými tvárnicami je minimálna a umožňuje fyzicky nenáročnú prácu. Tým pádom znižuje záťaž kladenú na pracovníkov. THREE systém® súčasne ponúka výborne vlastnosti, kde súčiniteľ prestupu tepla PUR panelu je od λD=0,022 W/(m.K). Takýto systém predstavuje najlepšiu tepelnú izoláciu pri najmenších hrúbkach - oproti iným tepelným izoláciám, ako je napríklad minerálna vata.

VÝSTAVBA BEZ ŽERIAVU - ZAUČÍME a ZAŠKOLÍME TÍM, KTORÝ CHCE PROSPEROVAŤ !

Ak chcete vedieť viac o konštrukcií, ktorú vyvinula a používa naša spoločnosť, navštívte stránku www.threesystem.sk a dozviete sa viac.

THREE systém ® je certifikovaný konštrukčný systém výstavby z progresívnych materiálov z ekologických čistých surovín.